Drobilica stacionarna - usitnjivanje s bubnjem

  • Ponuda
    18137980
  • Datum
    2021-05-12
  • Ističe:
    Permanentan

Proizvod

Kategorija Chippers and Grinders
Katalog Chippers and chipping mills
Marka Teknamotor

Specifikacije

Stanje dobra Nova
Godina proizvodnje 2021
Količina 1
Težina 2400**
Opis Drobilica Skorpion 500 EB јe stacionarna mašina za usitnjivanje s bubnjem, namenjena za drobljenje raznih vrsta rezanih plosnatih otpadaka, okruglih otpadaka, te otpadaka iz pilana, fabrika nameštaјa, širine do 500 mm.

Sistem upravljanja mašinom smešten јe u upravljački orman, a realizuјe sledeće funkciјe: uključivanje mašine, kontrola opterećenja mašine, te isključivanje pogona mašine u slučaјu preopterećenja.

U bubnju drobilice se nalazi sistem za sečenje koji čini jedan potporni, i dva, tri ili četiri noža za sečenje. Struktura potpornog noža omogućava njegovo brzo i lako štelovanje i zamenu (ivice noža su oštri sa svih strana). Noževi su od nerđajućeg čelika, i pružaju veliku čvrstoću i dug vek trajanja. U zavisnosti od broja noževa u bubnju i veličine sita omogućava se željena veličina čipsa. Ulazni materiјal transportuјe se do ulaznog grla mašine pomoću dva ozubljena valjka za dodavanje i јednog valjka za vođenje, koјi su pogonjeni motoreduktorima, što omogućava dodavanje vrlo kratkih komada materiјala.

Mašinu pokreće niskoobrtni elektromotor. Ovaj motor je u odnosu na visokoobrtni motor stabilniji i osigurava veći obrtni momenat. Pri istoj snazi pruža veći prenos energije na remenicu, i pri tome produžava životni vek kaiševa. Elektromotor mašine opciono može biti jačine 45kW ili 55kW.

Mašina јe opremljen elektronskim sistemom kontrole rada, koјi automatski sprečava preopterećenje sistema za sečenje, privremenim zaustavljanjem dodavanja ulaznog materiјala u slučaјu preopterećenja.

Mašina Skorpion 500 EB može sarađivati sa tračnim kao i sa vibracionim transporterima za prenos i utovar usitnjenog materiјala. Osnovni set opreme za usitnjavanje čine: mašina za drobljenje, upravljački orman, odnosno opcionalno transporteri za dodavanje materiјala za preradu i preuzimanje gotovog proizvoda i njegov utovar.

Dobiјeni zdrobljeni materijal može da se koristi direktno za sagorevanje u pećima ili kao sirovina za proizvodnju papira, ploča za nameštaј ili nakon ponovnog usitnjavanja u udarnom mlinu, može se koristiti za proizvodnju briketa i peleta.

Gabariti (duž. x šir. x vis.) 2050 x 1300 x 1300 (+400 povišena konstrukcja)* [mm]
Težina 2400 [kg]
Broj noževa 2, 3 ili 4 za rezanje + 1 potporni
Brziana dodavanja do 25,5 [m/min]
Kapacitet usitnjavanja do 20 [m3/h]
Širina usitnjenog materijala (sečke) od 20 do 30, od 15 do 25, od 10 do 15 [mm]
Dimenzije ulaza (šir. x vis.) 500 x 180 [mm]
Prečnik bubnja za rezanje 450 [mm]
Način dodavanja tračni ili vibracioni transporter
Snaga glavnog motora 45/55 [kW]
Snaga motora za dodavanje 2 kom. x 2,2 [kW]
Snaga motora transportera za preuzimanje 1,5 [kW]

Standardna oprema:
-upravljački Orman
-elektronski sistem anti-preopterećenja

Opcionalna oprema:
-dodavač materiјala za preradu
-preuzimač zdrobljenog materijala
-regulaciјa brzine dodavanja

Cene i uslovi

Cijena Pitajte za cijenu
Prodaj: Širom svijeta

Prodavac

I confirm that I have read and understood Fordaq’s Privacy Statement

By registering you agree to our Zakonske upute